Inici » Legislació » Normativa agronómica BOE i DOGC octubre 2013

Normativa agronómica BOE i DOGC octubre 2013

BOE

Envases. Orden AAA/1783/2013, de 1 de octubre, por la que se modifica el anejo 1 del Reglamento para el desarrollo y ejecución de la Ley 11/1997, de 24 de abril, de Envases y Residuos de Envases, aprobado por Real Decreto 782/1998, de 30 de abril. BOE núm 237 (03-10-2013)

Reglamentaciones técnico-sanitarias. Real Decreto 781/2013, de 11 de octubre, por el que se establecen normas relativas a la elaboración, composición, etiquetado, presentación y publicidad de los zumos de frutas y otros productos similares destinados a la alimentación humana. BOE núm 245 (12-10-2013)

Contaminación. Real Decreto 815/2013, de 18 de octubre, por el que se aprueba el Reglamento de emisiones industriales y de desarrollo de la Ley 16/2002, de 1 de julio, de prevención y control integrados de la contaminación. BOE núm 251 (19-10-2013)

DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA


RESOLUCIÓ AAM/2038/2013, de 23 de setembre, per la qual s’autoritza l’augment artificial del grau volumètric natural en els mostos de les varietats de raïm blanc i negre que s’elaborin amb destí de vi amb DO Costers del Segre. DECRET 220/2013, de 27 d’agost, pel qual es modifica el Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària. (DOGC núm. 6477–09/10/2013)

RESOLUCIÓ AAM/2040/2013, de 20 de setembre, per la qual s’autoritza l’augment artificial del grau volumètric natural en els mostos de les varietats de raïm blanc macabeu, parellada i de les varietats de raïm negre trepat i ull de llebre que s’elaborin amb destí de vi amb DO Conca de Barberà. (DOGC núm. 6477–09/10/2013)

RESOLUCIÓ AAM/2041/2013, de 18 de setembre, per la qual s’autoritza l’augment artificial del grau volumètric natural en els mostos de les varietats de raïm blanc macabeu, parellada i de les varietats de raïm negre trepat i ull de llebre que s’elaborin amb destí de vi amb DO Catalunya. (DOGC núm. 6477–09/10/2013)

RESOLUCIÓ AAM/2042/2013, de 20 de setembre, per la qual s’autoritza l’augment artificial del grau volumètric natural en els mostos de les varietats de raïm macabeu, xarel•lo i parellada de les varietats de raïm que s’elaborin amb destí de vi amb DO Tarragona. (DOGC núm. 6477–09/10/2013)

RESOLUCIÓ AAM/2043/2013, de 25 de setembre, per la qual s’autoritza l’augment artificial del grau volumètric natural en els mostos de les varietats de raïm blanc macabeu, garnatxa roja, moscatell d’Alexandria i moscatell de gra petit, i de les varietats de raïm negre samsó i garnatxa que s’elaborin amb destí de vi amb DO Empordà. (DOGC núm. 6477–09/10/2013)

RESOLUCIÓ AAM/2044/2013, de 10 de setembre, per la qual s’autoritza l’augment artificial del grau volumètric natural en els mostos de les varietats de macabeu, parellada i trepat que s’elaborin amb destí de vi base cava. (DOGC núm. 6477–09/10/2013)

ORDRE AAM/259/2013, de 18 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores dels ajuts al sector agrari, alimentari i forestal per al foment del plantejament i la redacció de projectes de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I) per al desenvolupament de noves tecnologies, productes i processos, i dels ajuts per a la realització de projectes pilot innovadors per al desenvolupament de noves tecnologies, productes i processos per fer front al canvi climàtic i donar suport a les energies renovables, la gestió de l’aigua i la biodiversitat, i es convoquen els corresponents a l’any 2013. (DOGC núm. 6490–29/10/2013)