Inici » Àgora » Acreditació de persones assessores en el marc dels programes d’ACCIÓ pel període 2022-2030

Acreditació de persones assessores en el marc dels programes d’ACCIÓ pel període 2022-2030

Acreditació de persones assessores en el marc dels programes d’ACCIÓ pel període 2022-2030
ACCIÓ estableix un procés d’acreditació amb diferents especialitats per als professionals que desitgin participar com a persones assessores en una part dels seus programes. Les persones assessores donen suport en la implementació dels programes d’ACCIÓ que ho requereixin, en les àrees d’expertesa per a les quals s’han acreditat, en funció de la metodologia i les bases establertes en cada programa, degudament publicades per ACCIÓ.

Les persones assessores aporten una visió objectiva sobre l’estat de situació de les empreses, transfereixen eines per millorar la gestió empresarial, ajuden a la implementació d’accions de millora i actuen d’enllaç entre l’empresa i els responsables d’ACCIÓ, tot garantint l’aplicació metodològica dels programes d’ACCIÓ.

La teva experiència crea riquesa

Si tens experiència i coneixement, per què no compartir-ho amb empreses que ho necessitin? Acredita’t com a persona assessora i posa la teva excel·lència professional al servei de l’empresa beneficiària dels Cupons d’ACCIÓ. Busquem persones expertes en negoci digital internacional o projectes RDI europeus.

Àrees d’expertesa

S’estableixen diferents àrees d’expertesa per a acreditar-se com a persona assessora especialitzada, essent dos el nombre màxim d’àrees per les quals una persona assessora pot sol·licitar acreditar-se. Les àrees d’expertesa són les següents:

  1. Canvi Climàtic
  2. Compra pública innovadora
  3. Corporate venturing
  4. Estratègia
  5. Estratègia de la propietat intel·lectual i industrial
  6. Fiscalitat en R+D+i
  7. Gestió de la innovació
  8. Indústria 4.0
  9. Internacionalització
  10. Negoci digital internacional
  11. Operacions i organització
  12. Projectes RDi europeus (en especial Horizon Europe)
  13. Registres de la propietat intel·lectual i industrial
  14. Tecnologia

Beneficiaris

Professionals preparats que coneguin els diferents mercats i sectors econòmics i que ajudin a les empreses a impulsar-se en una Catalunya innovadora i competitiva internacionalment, ben posicionada per fer front als reptes que té al davant i preparada per atendre les oportunitats.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert del 8 de juny de 2022 fins al 25 d’octubre de 2030.

Normativa

Més informació

         

Share This Post