Inici » Àgora » Actualitza les dades a la nova plataforma per a que et puguin conèixer companys/es o tercers

Actualitza les dades a la nova plataforma per a que et puguin conèixer companys/es o tercers

Actualitza les dades a la nova plataforma per a que et puguin conèixer companys/es o tercers

Per a que els teus companys i companyes o, si ho desitjes, persones externes al Col·legi coneguin la teva activitat professional i puguin contactar amb tu, actualitza les dades del teu perfil a la nova plataforma e-Col·legi.

A continuació, t’expliquem com:

  1. Entra al teu perfil e-Col·legi.
  2. Clica sobre el botó “Edita”
  3. A la pestanya “Dades professionals”, trobaràs dos apartats:
              • Al quadre color gris apareixen les dades de contacte professionals, visibles a la finestreta única de Col·legi segons el que disposa l’art.10 de la Llei de Col·legis Professionals.
              • Al quadre color salmó pots afegir tota la informació que vulguis sobre la teva experiència professional i escollir qui pot veure les teves dades al directori de col·legiats/des.

              • Més avall podràs indicar les teves àrees d’experiència per que et puguin trobar més fàcilment, i les empreses relacionades.

DIRECTOR DE COL·LEGIATS/DES

El DIRECTORI DE COL·LEGIATS/DES és un espai on pots publicar més informació sobre les teves dades professionals i les tasques en que ets especialista.

A més, per a que els col·legiats i/o persones externes puguin trobar-te més fàcilment, tens un apartat on indicar les teves àrees d’experiència. Les dades i la privacitat d’aquestes, els pots actualitzar a través de l’edició de la “Meva fitxa” al quadre de color salmó.

On puc trobar als meus companys?

Per accedir al directori i trobar la teva informació i la dels teus companys i companyes, has d’entrar al teu perfil e-Col·legi i clicar a la pestanya “DIRECTORI DE COL·LEGIATS/DES” de la barra de menú d’adalt.

Aprofita per actualitzar les teves dades i beneficia’t de la nova plataforma del Col·legi!

Share This Post