Inici » Nota legal

Nota legal

Llei de protecció de dades

Segons la Llei orgànica 15/99 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us fem saber que les dades que ens faciliteu mitjançant aquest lloc web passaran a formar part d’un fitxer propietat del Col·legi oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb la finalitat de poder-vos oferir els nostres serveis. Per exercir el vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició contacteu amb el COEAC Passeig de Gràcia, 55, 6è 5ena 08007 Barcelona Tel. 93-215.26.00/93-215.26.04

Privacitat en la navegació

En aquest lloc web fem servir galetes (cookies) només per a personalitzar i millorar la vostra visita. En cap cas les fem servir per a obtenir informació que no tingui a veure amb el propi ús d’aquest lloc web.

Propietat i ús dels continguts

La propietat de tots els continguts escrits, imatges i gràfics que apareixen en aquest lloc web és del Col·legi oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya. Tingueu en compte que la informació que apareix en aquest lloc web no és vinculant i pot canviar sense avís previ.

Altres dades sobre aquest lloc web

Sobre la visualizació

En el procés de construcció d’aquest lloc web s’han seguit els estàndards de programació internacionals. Garantim, doncs, la correcta lectura en qualsevol plataforma, sistema operatiu i navegador que accepti els estàndards actuals.

Sobre els documents PDF

El format PDF (Portable Document Format) és un estàndard d’intercanvi de documents digitals. Alguns dels documents que es presenten en aquest lloc es troben en aquest format. Per poder-los visualitzar necessiteu tenir instal·lat el programa de lectura d’arxius PDF Adobe Reader. Podeu aconseguir l’última versió de manera gratuïta en el lloc web d’Adobe.

Contrasenya oblidada

Registre