Formació

Cursos

Cursos COEAC

Curs Superior en Gestió d’Indústries Agroalimentàries. (Barcelona: gener - desembre 2016)

 “Una formació d'alt valor afegit amb una experiència única d'interacció amb molts professionals del sector agroalimentari.”

Impulsa la teva carrera professional.

Els divendres a la tarda de gener a desembre de 2016. El mes d’agost no és lectiu.


Organitza: Col·legi / Associació d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

Lloc: COEAC. Passseig de Gràcia, 55. 6è 6a -08007 Barcelona

 ...........................................................................................................

 

El Curs Superior de Gestió d’Indústries Agroalimentàries és una formació d’alt valor afegit impartida per més de 40 professionals que donaran una visió pràctica i actualitzada del sector, amb l’objectiu que els alumnes puguin conèixer la realitat del mercat agroalimentari, tenir una visió transversal del que és una indústria agroalimentària i assolir eines de gestió que podran aplicar en la seva vida professional.

Objectius

Propòsit

Per adquirir responsabilitats sobre una activitat cal tenir en compte moltes coses. No només disposar de recursos i estructures necessàries per a aportar-ho a terme, sinó també la coordinació entre els diferents actors i agents i sobre tot, les possibles interaccions que puguin sorgir. En aquest curs es pretén proporcionar experiències i analitzar casos reals per a oferir un ventall ampli i divers de coneixement sobre la gestió i organització de les empreses agroalimentàries i el seu entorn.

 

Per que fer el curs?

  • Perquè adquiriràs coneixements pràctics del món professional agroalimentari.
  • Perquè et permetrà obtenir una visió transversal dels diferents departaments de l’empresa.
  • Perquè desenvoluparàs molts casos pràctics i analitzaràs les alternatives.
  • Perquè coneixeràs diferents maneres d'afrontar els problemes.
  • Perquè contactaràs amb més de 40 professionals generant una xarxa de coneixement i networking agroalimentari.
  • Perquè disposaràs d'un espai/temps per a la reflexió i la transmissió de coneixements.
  • Perquè et permetrà desenvolupar el teu futur professional en un sector molt important com a generador d’activitat econòmica i de llocs de treball.
Programa

BLOC 1: ECONÒMIC/FINANCER

BLOC 2: OPERACIONS (COMPRES/PRODUCCIÓ/LOGÍSTICA)

BLOC 3: COMERCIAL (MÀRQUETING /VENDES)

BLOC 4: TÈCNIC (R+D+I/QUALITAT)

BLOC 5: DIRECCIÓ GENERAL

Consulta el programa ampliat en el fulletó del curs al final d'aquesta pàgina.

Professorat

Direcció del curs
Ramon Rovira
Enginyer agrònom, Màster en Gestió d’IAA.
Interim Manager. Professor associat UB, Farmàcia.
Ex director general de Chocovic.


El professorat estarà format per un ampli ventall de professionals del sector Agroalimentari. Consulta el professorat en el fulletó del curs al final d'aqueta pàgina.

Metodologia

Desenvoluparem una metodologia basada en adquirir coneixements a través de l'experiència de professionals i casos reals d'empreses del sector. Amb un enfocament pràctic i d'anàlisi i discussió de problemes reals.

El programa del curs s’ha estructurat en 5 blocs i 72 unitats lectives. Cada unitat lectiva de 2h 30’ de durada, estarà formada per una part bàsica amb fonaments teòrics, una part d’aplicació pràctica amb la casuística com a eina d’extrapolació (Binomi ponent/cas: transmissió de l’experiència) i finalment un debat del grup on es fomentarà la participació activa de l’alumne i la reflexió.


Així, el coneixement el formaran de manera conjunta professorat i estudiants, es fomentarà l’aprenentatge cooperatiu i la transmissió de coneixement i es desenvoluparan competències que l’alumne aplicarà a la seva vida professional.


L'alumnat comptarà amb la supervisió i tutoria de la Direcció i Coordinació del curs a través d’un seguiment presencial i continuat al llarg de totes les sessions formatives, per tal de crear a l’aula una cultura orientada al coneixement de la indústria agroalimentària i fomentar la curiositat intel·lectual de l’alumne.

Nombre de places
30
Destinataris

El Curs està dirigit a aquelles persones que vulguin crèixer i desenvolupar la seva carrera professional en la indústria agroalimentària i vulguin adquirir un aprenentatge a través de la diversitat, l'ensenyament pràctic i l'experiència.

• Professional del sector amb curta experiència (< 5 anys).
• Professional del sector amb +5 anys d’experiència en un àmbit concret (producció, logística, qualitat, vendes,…) que vulgui ampliar els seus coneixements en totes les àrees de l’empresa i millorar les seves competències.
• Professional extern al món agroalimentari que vulgui conèixer la realitat d’aquest sector.
• Emprenedor del sector agroalimentari.
• Recent titulats que vulguin adquirir una especialització en el món agroalimentari.

Dates i horari
Del 15 de gener al 16 de desembre de 2016. El mes d’agost no és lectiu.
Divendres a la tarda de 16h – 21h.

Lloc: COEAC. Passeig de Gràcia, 55, 6-6 / 08007 Barcelona

Preu:
Col·legiat/associat: 3.950 euros
No col·legiat/associat: 4.350 euros

Finançament: Oferim condicions favorables de finaçament amb Caixa d'Enginyers i Banc d Sabadell. Demana'ns informació.

Diploma
L’assistència a un mínim del 80% d’hores del curs donarà dret a l’expedició d’un diploma emès pel Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
 

Admissions
Pots iniciar el teu procés d’admissió a través del formulari d'inscripció que trobaràs al final d'aquesta pàgina i enviar un correu electrònic a agronoms@agronoms.cat indicant que estàs interessat en cursar el CSGIA i adjuntar el teu CV. Tot seguit ens posarem en contacte amb tu per a concertar una entrevista personal. Estarem a la teva disposició per a realitzar-la també via Skype.

En l’entrevista podràs realitzar qualsevol consulta addicional que desitgis saber sobre el curs i repassarem la teva trajectòria professional, els teus interessos professionals, així com la motivació i expectatives respecte al CSGIA.

La sol·licitud d’admissió s’ha de tramitar abans del dia 11 de desembre de 2015. Places limitades.

L'organització es reserva la possibilitat de suspendre el curs si no hi ha un nombre mínim d'inscrits.

Més informació a
Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
www.agronoms.cat
agronoms@agronoms.cat
Passeig de Gràcia 55, 6è-6a
08007 Barcelona.
Tel. 93 215 26 00


Observacions
Els col·legiats en altres col·legis professionals que hagin signat un conveni de col·laboració amb el COEAC, també es podran acollir al preu de col·legiat, acreditant la seva condició de col·legiat en el seu respectiu col·legi. (Consulta el fulletó del curs al final de la pàgina).

Dates
Del 15 de gener al 16 de desembre de 2016.
Horari
Divendres a la tarda de 16h – 21h.
Preu

Preu col·legiats: 3950€

Preu no col·legiats: 4350€

Places disponibles >> 26

Formulari d'inscripció

Pujar


© 2007 Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Seu Central

Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a
08007 Barcelona

Tel. 93-215.26.00/93-215.26.04 - Fax 93-487.21.70

Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya Delegació

Rambla Ferran 2, 4t A
25007 Lleida

Tel. 973 24 43 32 - Fax 973 24 43 32