Inici » Esdeveniments » Agenda » Acte presentació III Congrés Català de la Cuina. Taula rodona “Cuina i Gastronomia Catalana: tradició i innovació”.

Acte presentació III Congrés Català de la Cuina. Taula rodona “Cuina i Gastronomia Catalana: tradició i innovació”.

18 d'abril de 2018 // 18:30

Acte presentació  III Congrés Català de la Cuina. Taula rodona “Cuina i Gastronomia Catalana: tradició i innovació”.

Organitzen:  Secció de Ciències Agroalimentàries (IEI) i Universitat de Lleida.

El COEAC forma part com a entitat adherida.

Parlaments per la presentació del Congrés

  • Pepa Aymamí, Directora General de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica
  • Jordi Graell, professor UdL i Director executiu del III Congrés Català de la Cuina (a Lleida)

Taula Rodona

La cuina Catalana: Tradició i Innovació

PARTICIPANTS

  • Vidal Vidal i Culleré, escriptor
  • Joan Pallarés, cuiner de l’Hotel Can Boix de Peramola
  • Pere Castells, químic i expert en cuina i ciència

Inscripcions

L’acte tindrà lloc a les 18:30h i  és gratuït però cal confirmar prèviament l’assistència enviant un correu a: congrescuina@udl.cat 

També pots incriure’t en aquest formulari

Més informació

Congrés Cuina de Lleida

 

Localització

Direcció Plaça Catedral s/n 25002 LLEIDA
Carregant mapa…
Torna a tots els esdeveniments

Contrasenya oblidada

Registre