Inici » Esdeveniments » Formació » Curs Preventive Controls Qualified Individual (PCQI)

Curs Preventive Controls Qualified Individual (PCQI)

Inici 12/02/2018

Dates: 12, 13 i 14 de febrer de 2018

Horari: 9:00-18:00

Lloc: Barcelona

Curs Preventive Controls Qualified Individual (PCQI)

Organitza:  Intertek

Preu especial per als col·legiats del COEAC

Presentació

Coneix els criteris per desenvolupar  un sistema d’inocuïtat dels aliments segons la Llei FSMA.

Mitjançant instructor reconegut per la Food Safety Preventive Controls Alliance (FSPCA) -organisme habilitat per la FDA- coneix els criteris per desenvolupar un sistema d’innocuïtat dels aliments segons la Llei  FSMA (Food Safety Modernization Act) I obtindràs la qualificació oficial PCQI, imprescindible per exportar a EEUU.

Els importadors d’EUA són responsables de garantir que els productes introduïts en el país compleixin els requisits de la Llei FSMA (Food Safety Modernization Act). Per aquest  motiu, és necessari que el sistema de la innocuïtat dels aliments dels exportadors compleixin aquesta legislació. A més,  la FSMA exigeix  la capacitació d’ una persona com a Individu  Qualificat en Controls Preventius o Preventive Controls qualified Individual (PCQI), essent aquest el responsable  del sistema de innocuïtat dels aliments.

Per a què el PCQI d’ una empresa pugui acreditar la seva qualificació, és necessari  que la formació s’ imparteixi per un instructor reconegut  per la Food Safety Preventive Controls Alliance (FSPCA), organisme habilitat  per la FDA.

Objectius

  • Obtenir  la qualificació oficial com a Individu  Qualificat en Control Preventiu (PCQI).
  • Adquirir  els coneixements necessaris per  desenvolupar el  teu pla d’ innocuïtat dels aliments en base als requisits de la FSMA.

Els participants que aprovin satisfactòriament el curs podran obtenir el certificat de la FSPCA, sol·licitant-lo directament a la FDA.

Contingut

  • Introducció del curs
  • Controls Preventius de Processos
  • Resumen del Pla de Seguretat Alimentària
  • Controls preventius d’ al·lèrgens alimentaris
  • Bones practiques de fabricació i  altres programes de prerequisits
  • Controles preventius d’ instal·lacions sanitàries
  • Perills biològics de Seguretat alimentària
  • Controls Preventius de la Cadena de Subministrament
  • Perills químics, físics i econòmics motivats per la seguritat alimentària
  • Procediments de verificació i validació
  • Passos preliminars per elaborar un pla de seguretat alimentària
  • Procediment de control de registres
  • Recursos per preparar plans de seguretat alimentària
  • Pla de retirada de producte
  • Determinació d’ Anàlisi de Perills i Controls Preventius
  • Descripció general de la reglamentació – GMPc, anàlisi de riscos i controls  preventius basats en el risc per aliments humans

Dirigit  a

  • Membres de l’equip de innocuïtat: responsables de qualitat, innocuïtat i producció d’ empreses alimentàries.
  • Directius d’empreses alimentàries.
  • Auditors.
  • Consultors.
  • Importadors
  • Personal responsable d’afers reglamentaris

Detalls del curs

  • Modalitat: Presencial.
  • Durada: 20 horas.
  • Preu: 750 € + IVA (coffee-break i material inclòs)
  • Preu especial per als col·legiats  del COEAC:  600 € + IVA (coffee-break i material inclòs)

Inscripcions

Les persones interessades hauran d’enviar un correu electrònic a agronoms@agronoms.cat  sol·licitant una plaça.

Places limitades.

Torna a Formació

Contrasenya oblidada

Registre